Yhtä koska

Tärkeä huomioida jälleen kun rokotukset ovat alkaneet!

Mikäli olet ottanut 1-3 rokotetta pidä taukoa hoitoihin minimissään 14 vrk, suositus 21 vrk. Mitä useamman rokotteen olet ottanut sitä toivottavampaa on pitää taukoa hoitoihin vähintään 21pv viimeisestä rokotteesta tai  mikäli sinulla on jotakin flunssan oireita niin pyydän, että siirrät hoitoaikaasi lyhyelläkin varoitusajalla. Kiitos!

 

Hintoihin tulossa muutoksia 1.1.2024

  • Päähierontahinta nousee 35 eurosta 37 euroon
  • kanta-asiakkaan hinta nousee 30 eurosta 32 euroon ja
  • kolmen hoidon sarjalippu nousee 90 eurosta 96 euroon

 

Olen joululomalla 18. – 27.12.2023

 

Tärkeä huomioida!

Mikäli olet ottanut koronarokotteen, on rokotteen ja päähierontahoidon välillä hyvä pitää taukoa 14-21 vrk  tai  mikäli sinulla on jotakin flunssan oireita niin pyydän, etä siirrät hoitoaikaasi lyhyelläkin varoitusajalla. Kiitos!

Yrityksille!

Mikäli haluat tarjota henkilökunnallesi työkyvyn ylläpitämiseksi hoitoja hyvinvointiseteliperiaatteella, ole yhteydessä minuun p. 040 567 8638 tai s-postilla kiehkurakierre@gmail.com. Sopimusasiakkailla laskutuskausi 1 kk käytettyjen hoitojen mukaan. Tehdään yhteistyösopimus, jolloin henkilökuntasi voi käyttää palveluitani sovitulla tavalla.

Sovi vierailuaika

Hoitotila/Enkeliputiikissani Pellossa voit myös poiketa kunhan varmistat sopivan ajan etukäteen vaikka tekstiviestillä  P. 040 567 8638, hoitojen aikana en valitettavasti voi ottaa putiikkiin muita asiakkaita, mutta sovitellaan sopivaa aikaa. Jos yritit soittaa aikaa ja en vastannut niin jätä vaikka tekstiviesti että ”soita” niin kilautan takaisin kun vapaudun <3