Energiahoidot

Mitä on energiahoito

Energiahoidoksi katsotaan monia eri hoitomuotoja sen mukaan miten tai minkä kautta hoito vaikuttaa. Energiahoidoilla viitataan yleensä tekniikoihin, missä hoitovaikutus saadaan kiinalaisen lääketieteen määrittelemän ns. ihmisen energiajärjestelmän kautta.

Joitakin energiahoitomuotoja ovat mm: Reiki, Quantum Touch, Pranic Healing, Healing Touch. Näillä vaikutetaan ihmiseen energiajärjestelmän kautta. Energiahoitotekniikoita on hyvin monenlaisia ja jokainen hoitaja on erilainen ja tuo oman persoonansa kautta mukaan myös muita menetelmiä jotka vaikuttavat hoitoon.

Olen opiskellut Suomen energiahoitajien BodyMind Energy Balancing Method koulutuksissa

Fyysisen kehon hoito – energiajäsenkorjaus

Energiakehonhoito

Tunnekehonhoito

Lisäksi yhdistän aina lähienergiahoitoihin myös intuitiivisesti äänimalja hoitoja.

Energiahoidon voit varata lähihoitona, hoitotilassani täällä Pellossa. Hoidon kesto on n. 60-90 min.

Hoidon hinta lähihoitona 60 €.

Myös etähoitoja on mahdollista varata. Etähoidossa sovimme asiakkaan kanssa ajan milloin lähetän etähoidon ja asiakas varaa mieluiten itseleen rauhallisen tilan ottaa hoidon vastaan. Usein asiakas rentoutuu syvästi ja nukahtaa etähoidon aikana. Etähoidon jälkeen annan hoitopalautteen joko tekstiviestinä tai sähköpostilla. Etähoitoa varatessasi voit kertoa jos sinulla on joku vaiva mihin erityisesti tarvitset hoitoa, jolloin yleisen hoidon lisäksi laitan täsmähoitoa haluamaasi vaivaan. Etäenergiahoidosta suosittelen vähintään kolmen(3) kerran sarjaa mielellään peräkkäisinä päivinä tai voi olla myös päivä väliä seuraavaan hoitoon, riippuen vaivasta.

Etähoito kestää 30 min. ja hoidon hinta on 30€, kolmen etähoidon sarja 85€.