Siirry sisältöön

Tuotteet

Enkelit

Käsityönä valmistetut rautalankaenkelit aidolla kristallilla. Seitsemän erilaista tekstiä; suojelusenkeli, kodinenkeli, opastajaenkeli, omaenkeli, ihanaenkeli ja ystävänenkeli. Pakkauksessa on 2-osainen kortti, jonka takana on pieni tarina enkelin onnea tuottavasta ominaisuudesta sisäpuoli on painatukseton mukana myös kirjekuori.

Hinta  14,00 €

 

 

Sydämet

Käsityönä valmistetut rautalankasydämet aidolla kristallilla. Onnensydämen vakioväri on hopea kuten enkelinkin. Joskus valmistan tuotetta myös mustasta ja vaaleanpunaiseta rautalangasta. Pakkauksessa on 2-osainen kortti, jonka takana on pieni tarina sydämen onnea tuottavasta ominaisuudesta sisäpuoli on painatukseton mukana myös kirjekuori.

 

Hinta  14,00 €   pieni onnensydän hopeanvärinen rautalanka

Hinta  15,00 €    iso onennsydän musta rautalanka

Rautalankakortit

Rautalankakortit mietelauseella; 2-osainen kortti +kirjekuori. Kortin teemoja mm. syntymäpäivä, vauva, rakkaus, valmistujaiset, rippi, eläkkeelle, suru. kortissa ajatelma rautalankakiehkuran vieressä kortin päällä. Sisältä kortti on painamaton. Lisäksi valmistan pieniä eriä erikoiskortteja, joissa kortin sisällä  on kaunis koristepaperi jossa mietelause ja päälipuolella juhlan aiheteksti.

Hinta  6,00 €

Kuvia klikkaamalla saat ne suuremmaksi!

Carita Cosmetiikka -tuotteet

Tule tutustumaan uusiin Carita -luonnonkosmetiikkatuotteisiin enkeliputiikkiini.

Tarjolla shamppoopalat, suolasaippuat ja suolakuorinnat sekä deovoiteet.

 

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %